Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

„Mami merge și la muncă”: familie sau carieră?

comentarii

d349c7c190239ef5137b8cc8df0e9037
Unul dintre cele mai populare seriale noi despre maternitate, copii și familie este “Workin’ moms”, cu traducerea sa în limba română, nu tocmai inspirată, “Mami merge și la muncă”.

Serialul canadian urmărește viața și aventurile a patru mame care se întorc la birou, după concediul de maternitate.

Kate Foster avea, înainte de sarcină, o carieră strălucită în PR, pe care se străduiește să o mențină la fel de activă și după nașterea copilului. Anne Carlson este psiholog, însă, în ciuda profesiei sale, are dificultăți în a se înțelege cu fiica ei cea mare, o adolescentă care îi pune constant răbdarea la încercare. Frankie Coyne se întoarce la jobul său de agent imobiliar, în timp ce partenera sa de viață rămâne acasă cu fetița lor, alegere care dă naștere geloziei, iar Jenny Matthews pur și simplu încearcă din răsputeri să își găsească instinctul matern.

Toate cele patru personaje principale se întâlnesc periodic, la cursurile de Mommy and Me, unde atât ele, cât și bebelușii lor, se împrietenesc. Întâmplările prin care trec mămicile sunt emoționante, amuzante și, ocazional, reușesc să te pună pe gânduri.

 

Trailerul serialului „Workin’ moms”

 

 

De ce să te uiți?

 

Serialul te ajută să înțelegi că este OK să nu fii perfectă, să plângi, să ceri ajutorul, să greșești, să o iei de la capăt și să acorzi a doua șansă, să te îndrăgostești, și, poate cel mai important, să nu te învinovățești, dacă nu reușești să termini lista interminabilă de lucruri pe care le are de făcut o mamă, în fiecare zi.

 

Serialul este disponibil pe Netflix, aici.