Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ferma animalelor: distracție în natură

comentarii

goat-3017394_960_720
Animale prietenoase, un lac pe care plutesc lebede grațioase, locuri de luat masa în aer liber și mult spațiu pentru joacă. Pe scurt, Ferma Animalelor din comuna Pantelimon, Ilfov – o opțiune foarte bună pentru o excursie relaxantă și distractivă de câteva ore. 

 

Ferma Animalelor este prima fermă–parc de animale domestice din România, gândită special pentru copii. Cei mici pot mângâia sau admira capre, ponei, oi, iepuri, porci, struți, arici, cai, păuni, măgari, rațe, găini, curcani, vaci, lame și nu numai. Aproape toate animalele pot fi hrănite la magazinul fermei veți găsi, contra cost, pungi cu mâncare pentru animale. Puteți alege și să vă luați de acasă varză, salată, sau morcovi. La plecare, puteți cumpăra produse lactate proaspete de la Făbricuța de Lactate.

 

Foto: fermaanimalelor.ro

 

Ferma poate fi vizitată zilnic, între orele 09:00 și 17.30, chiar și în pandemie. O parte dintre atracțiile și activitățile fermei sunt închise sau suspendate, precum locurile de joacă, trambulinele gigant, plimbările cu poneiul și restaurantul din interior, însă cei mici vor găsi, cu siguranță, idei de joacă și distracție. 

 

Ferma Animalelor este accesibilă adulților și copiilor cu dizabilități, care beneficiază de intrare gratuită. De asemenea, la restaurant sunt disponibile scaune de masă pentru copiii mici și cabine cu masă de înfășat pentru bebeluși. 

 

Preț bilet: 14 lei pentru adulți, 12 lei pentru copii peste doi ani și gratuit, pentru cei mai mici. 

 

Adresa: Str. Sf. Gheorghe nr. 20, 077145, Pantelimon, Județul Ilfov.

 

Imagine de filinecek de la Pixabay