Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

„Împrietenește-l cu olița!”: despre drumul de la scutec la oliță

comentarii

imprieteneste-l_cu_olita_01
Când pun copilul la oliță? E prea devreme? E oare prea târziu? Cumpăr oliță, reductor sau ambele? Dacă și tu ți-ai pus măcar una dintre aceste întrebări, în legătură cu antrenamentul la oliță al copilului tău, „Împrietenește-l cu olița!”, scrisă de Caroline Young, este una dintre cărțile care ar putea să îți ofere răspunsurile necesare. 

 

O carte adresată mamelor, care tratează cu multă sinceritate și umor sarcina de a învăța copilul să folosească olița și, mai apoi, toaleta. Young a adunat laolaltă informațiile științifice de ultimă oră, strategii de succes recomandate de medici și specialiști și sfaturi amuzante, care să ajute părinții și copiii în procesul de renunțare la scutec.

 

Pe lângă sfaturi, unul dintre capitolele cărții tratează rezolvarea problemelor frecvente apărute în acest proces și soluții ale acestora, dar și posibile afecțiuni, precum constipația cronică sau incontinența urinară. 

 

Cartea face parte din seria Ghidurile Usborne pentru părinți, este apărută în colecția Corint pentru părinți și poate fi cumpărată de aici.