Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

8 idei de activități speciale de 8 martie, de făcut împreună cu cei mici

comentarii

pexels-pixabay-272976
8 martie este o zi specială pentru toate mămicile, așa că și activitățile din această zi pot fi unele dedicate mamelor, bunicilor și femeilor importante din viața copiilor. 

 

Iată câteva idei de activități pe care le puteți face cu cei mici în ziua de 8 martie:

 

  1. Confecționarea de felicitări și de flori din hârtie. Folosiți hârtie colorată, creioane colorate, sclipici și alte materiale pentru a crea felicitări personalizate și flori pe care le puteți oferi mamelor sau bunicilor, bonelor, educatoarelor sau altor femei dragi din familie.
  2. Pictura pe sticlă: Puteți cumpăra un set de vopsea pentru pictat pe sticlă și puteți ajuta copiii să picteze pahare sau vaze, care pot fi umplute cu florile primite astăzi de mama sau bunica..
  3. Gătit: Tații pot petrece timp cu copiii pregătind prăjituri sau deserturi speciale pentru mama sau bunicile lor.
  4. Activități în aer liber: Mergeți la plimbare în parc sau la pădure și ajutați copiii să strângă flori sau alte lucruri ce pot fi folosite pentru a crea aranjamente speciale pentru Ziua Femeii.
  5. Lectură: Citiți-le celor mici povești despre femei remarcabile din lume sau face țio listă de cărți cu personajele feminine preferate și rasfoiți-le  împreună.
  6. Dans și muzică: Ascultați muzică și dansați împreună cu cei mici sau învățați-i cântece speciale, pentru a le cânta, la rândul lor, mamelor sau bunicilor.
  7. Jocuri educative: Alegeți jocuri care să-i învețe pe copii despre istoria, cultura și realizările femeilor și mamelor din lumea întreagă.
  8. Ziua de înfrumusețare: puteți face cu cei mici o zi de înfrumusețare pentru mame sau bunici, cu mici tratamente preparate acasă, folosind măști faciale naturale și cosmetice naturale, apoi bucurați-vă de o ședință foto ad-hoc împreună cu ele, care sa vă amintească tuturor de această zi specială.

 

Sursa foto: Pixabay